GY.Í.K.


  Hány játékot tudok egyszerre kibérelni?


A Single Rental tipusú bérlésnél egyszerre csak egyetlen játékot tudsz kibérelni (ahogy ezt a név is mutatja). Ha egy doboz bérlet mellett döntesz, lehetőséged van egyszerre több játékot is a dobozodba tenni, a doboz méretétől függően (2, 3 vagy 4 játékot).

  Mennyi a szállítási költség


A Single Rental bérlés esetében a szállítási költség 30 Lej ha a letéti díj 250 Lejnél kevesebb, ha pedig e felett van a letét, akkor a szállítás ingyenes.

A doboz bérlettel feladott rendelések minden esetben ingyenes szállításban részesülnek.

Amikor szállításról beszélünk, mindig oda-vissza szállításra gondolunk.

  Fizethetek csomagátvételkor?


Nem sajnos. Mivel a letéti díj garanciaként szolgál, és ezt nem tudjuk visszatéríteni csomagátvételes módszerrel, ezért az egyedüli csak online, bankkártyával lehet fizetni a MobilPay-en keresztül.

  Hogyan számolódik a bérlési napok száma?


A bérlési napok száma a csomag átvételétől számolódik (ez az első napo), egészen addig a dátumig, míg a furát átveszi a csomagot (ez az utolsó nap).

Ha például hétfőn kapod meg a csomagot, és a futár pénteken veszi át tőled, akkor 5 napig bérelted a játékot.

  Lehetséges az, hogy hibás játékokat kapok?


Nem, ez lehetetlen. A játékokat a szállításhoz két dobozba is becsomagoljuk: az egyik egy karton doboz, amiben van mégegy merev, műanyag doboz. Ebben a dobozban a játékok ráadásul levegőbuborékos fóliába vannak tekerve, vagy a réseket papírtölteékkel töltjük ki. Tehát a játékékok biztos nem sérülnek szállítás közben.

Másrészről, a játékokat mindig ellenőrízzük visszaérkezés után, és csak akkor kerülnek vissza raktárra, ha játszhatóak és jó állapotban vannak.

Ha meg szeretnél győződni egy játék állapotáról, bérlés előtt bármikor kérhetsz tőlünk egy fotót az adott termékről.

  Megrongáltaam egy játékot véletlenül, mi fog történni?


Megtörténik az ilyesmi. A Single rental bérlésnél a szerződés szerint, a játék teljes piaci árát vissza kellene tartsuk a letétből. Azonban, ha a játék javítható, akkor csak a letét egy részét tartjuk vissza.

A dobozos bérletek esetében, a fiók felfüggesztésre kerül ameddig a kártérítési számla nincs kifizetve, de itt is az arányosság elve alapján állítjuk ki a számlát.

  Nem érkezett meg egy csomag, amelyet már visszaigazolt a BGW.ro


Több mint valószínű, hogy a futár nem ért még el hozzád. Ha azonban 4 munkanap után sem érkezik meg a csomag, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt megnézzük, hogy mi is történt.

PS: Számolj azzal, hogy december végén a kiszállítási idő sokszorosára is nőhet.

  Hogyan tudom upgrade-elni a dobozom?


Küljd egy üzenetet nekünk a Kapcsolat oldalon. Az upgrade / downgrade csak a következő havi bérlet fizetéstől lép érvénybe.

  Mennyie elhasználtak a játékok?


Természetese a játékok nem újak. Ez nem azt jelenti, hogy olyan állapontban vannak, hogy már nem lenne gusztusod hozzáérni.

Függ a bérlések számától, de a bérlési időtartamaktól is, de a legtöbb esetben egy játék kb. 10 bérlés után válik játszhatatlanná.

Ha a játék általánosságban koszos, vagy a legtöbb kártya elhasználódott, az illusztrációk a táblán vagy a kártyákon már nem olvashatóak, kivehetően tisztán, akkor a játékot azonnal cseréljük.

Ha pár kártya meghajlott, vagy karcolások vannak a táblán, bábukon, a doboz enyhény ütött, a játékot tovább használjuk.

A fentiek csak példák, de szolgáljanak útmutatóként a kérdésre vonatkozóan.

  Fogjátok-e még bővíteni a játéklisát?


Természetesen! Jelen pillanatban csak pár tíz játékuk van, de szeretnénk pár százig eljutni. Az első években termelt profit egésszét játékvásárlásra fogjuk költeni.